Spørsmål:
Rask og skitten erstatning for krem ​​i kaffe?
Carcigenicate
2015-08-12 23:54:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Har noen funnet en velsmakende erstatning for fløte / fløte i kaffe?

Jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har sminket en kopp kaffe, bare for å innse med gru at jeg ikke ' Jeg har ikke noen krem ​​/ fløte.

I morges nådde jeg nesten opp mot margarin i desperasjon, men jeg knebler fremdeles ved tanken på det.

Jeg endte opp med å bruke skummet melk i stedet. , men det etterlot en merkelig smak i kaffen.

I utgangspunktet alt som den gjennomsnittlige personen kan ha sparket rundt på kjøkkenet for å tilsette litt fett / smak til svart kaffe.

Vil du virkelig ha noe skittent i kaffen din?
["De siste tretten månedene har Baldricks kaffe faktisk blitt laget av gjørme. Med flass som en listig sukkererstatning. Bare ikke spør hva han har brukt til melken."] (Http://www.bbc. co.uk/comedy/blackadder/epguide/four_goodbyeee.shtml)
@IsmaelMiguel Rask og skitten betyr noe akseptabelt som ikke krever mye forberedelse.
To ting å merke seg 1) De fleste kremer har null meieriinnhold, og 2) Margarin er veldig mye ikke det samme som smør, noe som vil være spesielt relevant for denne brukssaken.
@Carcigenicate: Jeg tror det var en vits ...
FYI, Vi har nå et SE-nettsted [omtrent kaffe] (http://coffee.stackexchange.com/)!
@luserdroog Lol, det er tilfeldig. Jeg tror ikke det ville være nok kaffe-relaterte spørsmål til en delikat side til.
@Carcigenicate Det er en global industri, og en slags "kultur". Men ja, vi kan bruke flere spørsmål / besøkende, siden begynner akkurat.
Honning; krever ganske mye omrøring, men fungerer bra.
I Blackadder går frem var det gjørme og spytt
hvis du trenger sukkerrush: Ovaltine + kaffe
Ti svar:
BrettFromLA
2015-08-13 00:07:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Iskrem er alltid et godt alternativ. Vaniljeis er trolig den enkleste.

Åh! Det ville være bra. Damn, vi hadde det også. Kan ikke tro at jeg ikke tenkte på det. Takk.
I morgen morgen, prøv det!
Jeg vil. Jeg vil nesten ha en ny kopp nå for å prøve den, men heldigvis vet jeg bedre.
I Tyskland er dette kjent som "Eiskaffee" og på menyen til stort sett alle kaffebarer jeg kjenner. Jeg liker ikke smaken på kaffe, min vice er kakao, og som sådan er "Eisschokolade" en veldig god venn for meg under den nåværende hetebølgen :-D
@JörgWMittag Iskrem i kaffe er standard i Tyskland? I Canada kan jeg ikke si at jeg noen gang har sett dette tilbudt bortsett fra som en spesialkaffe i avanserte restauranter.
Iskrem + espresso er [affogato] (https://en.wikipedia.org/wiki/Affogato) og det er deilig! Jeg vet ikke om jeg vil ha det til frokost ...
Bare prøvde det i morges. Det er bra, men det trenger mye mer enn jeg trodde det ville. Jeg brukte ~ 1,5 ss til en kopp kaffe, og jeg tror ikke det var helt nok. Dette vil være en god unnskyldning for å eksperimentere i løpet av den neste uken.
@Carcigenicate Definitivt eksperiment! Interessant at du trengte å legge til så mye. Gjett at du best må ringe en kaffebar på tysk, ifølge Jörg W Mittags kommentar!
Se https://www.facebook.com/BarCafePogo/photos/a.1455307001372216.1073741828.1449502698619313/1630747183828196/?type=1&theater for et eksempel på hvordan Eiskaffee ser ut. Og ja, du får det overalt i Tyskland.
Dette høres deilig farlig ut for kroppen
Mark Micallef
2015-08-13 12:42:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Melk. Kan ikke engang forestille meg hvorfor du vil ha krem ​​(eller "fløte", uansett hva det er) i kaffe. Hvis kaffen din trenger "smak", foreslår jeg at du får bedre kaffe.

Idk hvor du er fra, men i Canada er det ekstremt vanlig å legge krem ​​i kaffen. Jeg kjenner langt flere mennesker som setter krem ​​i enn folk som drikker eller svarte. Og jeg drikker for tiden generisk merke, ferdigmalt kaffe fra SaveOnFoods. Ikke noe spesielt.
@Carcigenicate Hjemme drikker jeg vanligvis Vittoria eller Lavazza med et lite melk. Å kjøpe god kaffe er absolutt verdt det. Billige ting er (vanligvis) bittere og smakløse (derav behovet for å søte dritten ut av den).
Å legge krem ​​i kaffe er ekstremt vanlig, uavhengig av kvaliteten på kaffen. Det er ikke bare en nordamerikansk ting: du har hørt om "café crème", ikke sant? "Creamer" er egentlig falsk krem. I alle fall +1 fordi melk er hvorfor-er-du-selv-spør-dette-spørsmålet no-brainer alternativ.
@MarkyMark: Fordi ** det smaker bedre **, og fordi ** du bare lever en gang **. Jeg drikker kaffen svart, men iskaffen min får enten halv og halv eller lett krem. Og jeg bruker gode bønner, nykvernet.
Jeg har ikke funnet en kaffe ennå som ikke krever noen form for fløte for pallen min. Så igjen, jeg drikker eskevin.
Kaffesorter og tilsetningsstoffer er definitivt en regional ting. Da jeg var i Brasil for 20 år siden, var "kaffen" de serverte oss 40% melk, 40% sukker og 20% ​​faktisk kaffe. (Disse målingene kan være av noe, men det var i utgangspunktet som å drikke kornet, søtet kondensert melk med litt kaffesmak og fargetone.)
Schwern
2015-08-13 10:13:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er en hel verden med hyllestabile melkeprodukter og melkealternativer. Hold en eller to for hånden når du går tom for fersk melk. Bare vær sikker på at du roterer aksjen din, de fleste varer noen måneder.

Trader Joe's selger hyllestabil piskekrem for omtrent 1,50 dollar. Det er ingen rare kjemikalier, det er bare melk og karragenan (et fortykningsmiddel som finnes i mange kremer) som har blitt Ultra High Temperature Pasteurized (UHT) og deretter forseglet. Også nyttig for baking.

Horizon lager UHT-melkebokser med én porsjon, som juicebokser, som er hyllestabile. Med $ 1 hver er de totalt rip off, og jeg har bare sett dem i 1%, men det er bedre enn ingenting. Jeg bruker dem når jeg camper på grunn av den lille porsjonsstørrelsen.

Faktisk er mange av de nasjonale økologiske melkemerkene i kjøleskapet UHT. Horizon er en. Du kan kjøpe en halv liter UHT-melk og holde den i tre måneder.

En hvilken som helst hyllestabil melkerstatning vil fungere. Mandelmelk, kokosmelk, kokoskrem, rismelk osv ... Velg de usøte variantene, du kan alltid tilsette søtningsmiddel.

Fordampet melk kommer i bokser, det samme gjør søtet kondensert melk, og de holder lenge. De er nyttige for baking.

Kjøp en eske med Mini Moo's, de individuelle serveringskremene du får i middagen.


"Bulletproof Coffee" tilfører kaffe smør og kanskje kokosnøttolje. Ernæringspåstandene er sannsynligvis en mengde tøff, men det kan kutte litt av bitterheten.


Hvis du tilsetter krem ​​for å kutte bitterheten, kan du prøve å gjøre det bedre kaffe. Kjøp gode bønner og lær hvordan du får hell over. Du kan kjøpe fancy utstyr, men med en god kvern kan du gjøre det billig.

Den skuddsikre kaffelinken var en god lesning. Det er utrolig hva noen mennesker vil tro. Høres fremdeles bra ut til å prøve. Dessverre har vi ingen av disse tingene som sitter rundt huset, så jeg må hente dem.
@Carcigenicate Kjøp en smørbunke og ha den i fryseren. Det fryser godt.
UHT-melk har en ... særegen smak og er kanskje ikke akseptabel for noen som allerede har innvendinger mot fersk skummet melk.
@DavidRicherby Bedre enn å sette margarin i kaffen din.
@Schwern Det, sir, er et veldig godt poeng.
reeeky2001
2015-08-13 01:45:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De er hovedsakelig melkealternativer som jeg kan tenke meg, med de fetstilte som favorittene mine:

 • Pisket krem ​​
 • Hermetisert pisket krem ​​
 • Sour Cream
 • Bailey's Cream
 • Sjokolade
 • Pulverisert / fordampet melk
 • Kondensert melk
 • Helmelk
 • Mandelmelk
 • Half & Half
 • Instant Carnation
 • Coconut Oil

Dessuten kan en klype salt redusere bitterheten, slik at du å drikke den uten fløte, YMMV.

Jeg tenkte på rømme også, men var ikke sikker på om det ville være bra! Interessant at det er en av favorittene dine.
Se, tanken på rømme i kaffen får meg til å kneble like mye som tanken på å bruke margarin, men jeg antar at jeg ikke har prøvd det. Jeg burde ikke dømme.
Kevin
2015-08-13 10:55:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varm sjokoladepulver kan være en god erstatning for fløte. Det vil definitivt gi litt smak til kaffen din. Jeg kaller det "fattigmanns mokka".

Ja, og mange varm sjokoladepulver inneholder melk eller fløte i pulverform.
Dette er faktisk det jeg gjør på jobben ** i stedet for kremer, kremeren får de klumper opp i kaffen. Det eneste du må passe på er mengden fett og hva ikke, hvis jeg gjør det daglig, foreslår jeg at du får den lave fettversjonen.
@Sidney, ja de har det gratis der jeg jobber, og jeg pleide å gjøre det en eller to ganger om dagen. Måtte kutte det ut da det gjorde meg feit.
Jeg var avhengig av dette som min første kopp kaffe på jobben om morgenen fordi de hadde velfylte varme kakaoblandinger. En halv pakke tilfører sødme, kremhet og bonuskakao.
Du kan til og med gjøre dette på bensinstasjoner hvor de har varm sjokoladedispensere nær kaffedispenserne. Halv varm sjokolade / halv kaffe.
France Rowland
2015-08-13 05:21:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokosolje eller usaltet smør! Kokosoljen smaker bemerkelsesverdig som kaffekrem, og smør er laget av krem; eller prøv å sette inn noen av hver, så får du en ersatz skuddsikker kaffe!

Det er ikke så bemerkelsesverdig, siden kokosnøttolje / fett er en viktig ingrediens for mange kaffekremer.
Sidney
2015-08-14 04:44:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du er baktype, kan du beholde søt kondensert melk. Dette gir en veldig søt kaffe (hopp over sukkeret!), Men det er slett ikke dårlig.

Ikke verst? Dette er deilig!
vulpineblazeyt
2015-08-14 20:38:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg så ikke svaret mitt, så jeg skal fortelle deg om hva jeg legger i kaffen hver morgen.

Ikke smaksatt “original” yoghurt. Eller kanskje vaniljesmak.

Jeg bruker melk også, men jeg legger i en spiseskje eller to (jeg liker store sølvtøy) i kaffen og rør den. Det lager en fin, tykk kaffe, som ligner på det du kan få med iskrem. Kaffen min er iskaffe, og jeg la sjokoladedrevet og omtrent 4 pumper torrani sirup der inne også. Jeg fyller på med is og drar deretter til jobb.

Dette hjelper meg også fordi jeg får de probiotika og Jamie Lee Curtis snakker alltid om. Jeg kjøper de fancy greske yoghurtene som snakker om å ha 100 septillion levende kulturer, eller hva som helst det høyeste antallet er generelt, fordi de alltid er rikere og har en mer velsmakende smak når de blandes med andre ting.

Off topic , Jeg bruker også yoghurt i ranchdressingen og Alfredo-sausen min.

Vaniljeoghurt er noe annet vi hadde som jeg ignorerte fordi jeg trodde det ville være grovt. Jeg antar at jeg må utvide horisonten.
Joseph
2015-08-14 00:13:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ville ikke gi opp smørideen så fort - den er tross alt fett. Ikke sikker på hvordan saltet smørsalt ville endre smaken (kanskje til og med gjøre det bedre?) Tross alt ville frosting sannsynligvis fungere, og det er litt mer enn pisket smør med massevis av sukker og litt smak.

Tanken min var margarin. Jeg har ikke hatt smør på lenge, så jeg kan ikke huske hva forskjellene er. Kanskje jeg prøver det en dag hvis jeg føler meg eventyrlysten.
Margarine er "imitasjonssmør" laget av vegetabilsk kilde. Den gule fargen tilsettes kunstig slik at den ligner på smør. Med mindre du har en god grunn til ikke å gjøre det, foreslår jeg at du bytter til smør av god kvalitet (f.eks. Gressmatet) og hopper over alle industrielle matkreasjoner.
@ckpwong Jeg har holdt foreldrene mine samme tale. De nekter å bytte siden "bevisene fremdeles er i luften". Jeg tror ikke jeg kunne spise en beholder med smør til meg selv før det går dårlig, så jeg sitter fast med margarin.
@Carcigenicate Sett en boks med smørpinner i fryseren, og oppbevar en pinne i kjøleskapet. På den måten har du rikelig med smør for hånden, og det holder lenge.
@BenjiWiebe Takk. Kanskje jeg bare holder presset på dem for å bytte. Moren min slår det over eggene sine hver morgen. Lukten gjør meg syk.
GolezTrol
2015-08-14 19:39:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Creamer er allerede en erstatning for melk. Så hvis du bytter ut fløten, bytt den ut med melk.

Hvis du tilsetter melk, kan det avkjøle kaffen mye, så du bør varme den først. Men hvis du gjør det, må du ikke koke melken. Koking påvirker smaken av melken dårlig. Gjør den lunken, så den ikke kjøler ned kaffen for mye, men sørg for at det ikke er bobler.

Men jeg må si at jeg vanligvis drikker kaffen min uten kremer eller melk. Litt sukker kanskje, men en god kaffe trenger ikke noe annet. :)

Creamer oppfyller flere kriterier - "lette" kaffen, og tilsette fett for en annen munnfølelse. Margerine vil sannsynligvis oppfylle de andre kriteriene, men med transfettsyrer, noe du kan vurdere å erstatte. Mitt omdømme er ikke tilstrekkelig til å kommentere - her er en ofte stilte spørsmål om transfettsyrer i tilfelle du savnet mange av overskriftene om hvordan økt kardiovaskulær risiko direkte er tilskrevet transfettsyrer. https://www.fsai.ie/faq/trans_fatty_acids.htmland http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/high-blood-cholesterol/in-depth/trans-fat/art-20046114


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...