Spørsmål:
Hvordan kan jeg rense en sokk i støvsugerslangen min når jeg ikke kan trekke den ut med en kleshenger av wire?
AYX.CLDR
2020-06-07 06:44:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bestefar støvsugde tilfeldigvis en sokk med Bissell 41221 på bildet nedenfor. Han kikket på røret, og se sokken tett til den grønne pilen.

  1. Han løsnet den tørre gulvdysen, men han vet ikke hvordan han skal skille metallrøret fra slangen. Stemmer han at de ikke kan skilles?

  2. "rettet [red] ut den kleshengeren i ett langt rett stykke, så formet en liten krok i den ene enden", og prøvde å trekke ut sokken. Men sokken vil ikke rokke!

enter image description here

+1 for det godt merkede bildet!
Jeg tror slangen skrus ut med klokken - motsatt retning av vanlig.
Fem svar:
Stan
2020-06-07 08:10:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kanskje kroken i enden av ledningen ble hektet i slangens indre snarere enn sokken. Forsikre deg om at ledningen er fri til å bevege seg inn og ut jevnt.

Prøv å vri på ledningen etter at sokken er hektet mens du trekker den for å fjerne eventuelle hindringer i luftrøret.

Den Det er høyst usannsynlig at noe kan sette seg fast i et rett rør med et glatt innvendig.

En kostestang presset fra den tynne enden mot den bredeste enden, bør også kunne fjerne de fleste hindringer i en støvsugerslange.

REDIGER Brikkene kan skilles. I henhold til brukerhåndboken skal de tre delene - forlengelsestav, gulvdyse og slangemontering - demonteres for å fjerne blokkeringer. Dette står på " Feilsøking " for mulige årsaker til lite sug på side 9 i brukerhåndboken.

Når staven halverer teleskopet inn og ut, prøv å vekselvis trekke ut og trekke dem inn for å få bedre posisjonering for å fjerne problemet.

Ønsker bestefaren lykke til

Weather Vane
2020-06-08 00:11:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror bestefar ikke kan skille røret fra slangen der den oransje indikatoren er fordi det ikke er der de skilles fra hverandre. Rørene med rengjøringsmidler jeg har / hadde, skiller seg ikke bare der.

Jeg vil prøve å skille den rette aluminiumdelen av røret i midten - der klipp er. Det ser ut som om de to rette seksjonene er teleskopiske. Den høyre delen har en rekke rygger der klippet griper inn.

Hvis jeg hadde det foran meg, ville jeg prøve å manipulere klippet for å se om den høyre delen vil komme bort. Jeg kan ikke prøve, fordi jeg ikke har det merket med rengjøringsmiddel.

Hvis det gjør det, blir det bare en kort rett seksjon for å fiske ut sokken med en kleshenger av trådtype, kutte og bøyd i en krok. Jeg håper sokken biter!

I det minste vil fastlegen kunne se gjennom den delen av røret, og vite om sokken er lenger oppe. Den høyre delen er nå tilgjengelig med en krok.

Takk! Jeg kan ikke tro at jeg har glemt å skrive vakuumets modell: det er Bissell 41221.
Elmy
2020-06-07 17:46:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis sokken ikke rokker, må den fanges et sted. Min teori er at den er fanget midt i metallrøret, hvor du kan justere lengden på røret, fordi det er her to separate stykker berører og kan fange en gjenstand.

Først ville jeg prøv å trykke på knappen midt på røret og skyve begge deler mot hverandre. Hvis sokken virkelig blir fanget av overgangen, skyver du den rett ut. Ellers reduserte du lengden på røret og har lettere for å fiske den ut med kappekroken.

Hvis det ikke fungerer, ta tak i den øvre enden av metallrøret med den ene hånden og den bøyde plastrør med den andre og vri og vri seg forsiktig for å skille dem. Disse delene sitter vanligvis sammen uten gjenger eller låsemekanisme. Hvis det er en knapp på plastrøret, kan du prøve å skyve den og trekke delene forsiktig fra hverandre. Når du har klart å skille metallrøret, kan du skyve sug ut med noe som en kostestang.

Gdalya
2020-06-08 23:09:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis slangen festes til en butikk, kan du bruke blåseren på butikken til å fjerne sokken fra røret

Joe Phillips
2020-06-09 08:17:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er et sted å koble metallrøret i midten. Det er direkte til høyre for hvor slangen er på dette bildet. Faren min er 90, og fortsatt pen med det mentalt, men dette er noe han aldri ville være i stand til å takle. Det er for langt ut av de daglige tingene han vanligvis gjør. Det kan være satset å få en nabo eller noen lokale til å gi ham en hånd som fjerner sokken.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...