Spørsmål:
Alternativer til søvnmasker og blendingsgardiner
chasly - reinstate Monica
2015-10-17 16:24:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Merk - Dette er ikke en duplikat av Hvordan kan jeg effektivt slå rommet mitt ut for å sove, billig og slik at jeg fremdeles kan åpne gardinene om dagen? fordi Jeg vil ikke gjøre rommet mitt mørkt og jeg ekskluderer spesifikt svarene på det spørsmålet.

Ekskludert

Blendingsgardiner / gardiner / vindu som dekker - jeg prøvde blendingsgardiner, men de var uegnet. Jeg liker å sove med åpne vinduer. De ble påvirket av vinden som blåste dem bort fra vinduskarmen. I alle fall Jeg vil ikke mørke hele rommet mitt - bare hindre lys i å nå øynene mine.

Elastisk søvnmaske - Dette er min nåværende løsning. Det fungerer, men det er problemer med komfort og glidning. Jeg vil gå videre.

Spørsmål

Hvilken ny metode kan jeg bruke for å forhindre at lys når øynene mine mens jeg sover?

Et mulig svar jeg har tenkt på er å bruke svart øyesminke til å male øyelokkene. Som en mann som aldri har brukt sminke av noe slag, er jeg motvillig til å prøve fordi (a) Jeg vet ikke om det vil være effektivt for å blokkere lys (b) Jeg vet ikke hvor lett jeg ville være i stand til å fjerne it (c) Jeg vet ikke om konstant påføring og fjerning vil føre til hudproblemer (d) Jeg er ikke sikker på om det vil være dyrt.

Er løsningen min levedyktig? Hvis ikke, hvordan kan jeg ellers skjerme bare øynene mine i stedet for å ha på meg en ubehagelig og upålitelig søvnmaske? Merk at jeg vil at selve rommet skal forbli opplyst.

Hvis du har svar på dette spørsmålet, kan du legge det ut nedenfor. Takk.
Jeg tror du må tenke på å omformulere dette spørsmålet, sminkeideen vil ikke fungere, og du vil bare gjøre et rot av sengetøyet. Kanskje du må tenke på hvorfor din nåværende søvnmaske ikke fungerer for deg - jeg Vi har brukt søvnmasker når du arbeider skiftemønstre 24/7 og har aldri hatt problemer med at de glir av.
Skaff deg en katt! Mine brukte en god del av i går kveld på å prøve å sove på ansiktet mitt!
Syv svar:
holroy
2015-10-21 03:10:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du oppgir at du ikke vil ha de to vanligste løsningene, det vil si å mørke ut hele rommet på en eller annen måte, eller bruke søvnmaske. Jeg tror langt dette er bedre enn de fleste andre alternativer, men det er meg.

Et annet alternativ kan være å mørke ut bare en del av rommet ditt, nemlig den delen der overkroppen (og hodet) er . Med andre ord en himmelseng av noe slag. Enten en helt lukket himmelseng, eller kanskje bare en delvis innhegning for bare den øvre delen.

Tenk som et myggnett, men bare i et mørkere materiale, mens du fortsatt lar luft strømme gjennom contraption . Dette vil tillate deg å bevege deg om natten, og fortsatt ha det mørkt.

DIY-løsning av delvis himmelseng

Hvis du må bygge den selv, vil jeg vurdere ved å bruke mørke lyssikre gardiner for de tre veggene på hver side av sengen og sengens øverste ende. For den siste veggen kan du bruke det samme stoffet, men doble det opp med litt avstand mellom dem.

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ ~ | ^ v isBED - SENG - SENG v SENG - SENG - SENG | gardindeler- v - | B v ^ B | B E D - isE v ^ E | sengekarmenD v ^ D | - ^ - | SENG - SENG - SENG - BE ^ - SENG - SENG | ~~~~~~~~~~~~~~~  

I min vakre, ascii kunst, illustrasjon av seng sett ovenfra. Midt i illustrasjonen ser du at den ovenfra, v , bare går nesten over sengen, i likhet med den som går fra bunnen, ^ . Dette gjør at en luftkorridor kan strømme.

Du kan (muligens burde) gjøre lignende ordninger på de andre gardinveggene for å sikre riktig luftstrøm. Du kan også eksperimentere med hvor høyt du trenger at gardinene skal gå, det er ikke gitt at de må strekke seg til taket / taket. Og til slutt, hvis sengen din er i et hjørne, trenger du mest sannsynlig ikke å ha gardiner mot de faktiske veggene i rommet.

PS: Den delvise lukking som brukes over sengen, kan også brukes rundt et vindu i faste materialer, som vil gjøre hele rommet mørkere, men likevel tillate luft å strømme.

Dette ser interessant ut. Din P.S. om faste materialer rundt et vindu fungerer ikke fordi så snart det er luftstrøm er det noe lyslekkasje rundt dem. Likevel høres ideen om en delvis baldakin lovende ut - sengen er mot veggen, så den ene siden blir tatt vare på. Luftstrøm og tilhørende lyslekkasje er fortsatt et problem med kalesjen, men det er verdt å tenke nærmere på. Jeg antar at jeg kunne gå for hele himmelen, men det er mer enn jeg egentlig vil.
@chaslyfromUK, Jeg tror at hvis du har nok overlapping i mørke faste materialer, vil du ikke ha så mye lys som glir gjennom. Du kan også legge til en annen overlapping for at enda mindre lys skal komme gjennom. Det vil muligens ikke være 100% mørkt, men rimelig mørkt er oppnåelig.
Mmhhh - Jeg vil videreføre dem ved vinduet fordi jeg ikke vil mørke rommet. Det kan imidlertid være mulig å ha en kombinasjon av stivt og gardin som kan brettes opp mot veggen når den ikke er i bruk. Dette kan bare dekke hodet mitt.
@chaslyfromUK, kan du muligens bruke to dusjforhengsrammer / skinner, og skyve gardinene på dem?
djsmiley2kStaysInside
2015-10-20 22:00:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Noe som dette kan være bedre ...

enter image description here

Dette er et eksempel på at et bilde ikke er verdt tusen ord. Hva er det? Hvordan løser det problemet? Hvor kan de fås?
Det er best * ikke * å svare med bare et bilde. Bilder er en "svart boks" til Internett og det er ikke lett å søke etter innholdet deres (dessuten aner jeg ikke hva det er). Vennligst legg til en grundigere beskrivelse av svaret ditt, slik at folk bedre kan forstå det og finne det. Takk.
Det ser ut til å være en toque, men jeg er ikke sikker på hva klippet er. Det ville være ganske varmt å ha på seg en vinterhatt i sengen.
visual direction
2017-05-16 03:53:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som filmskaper / fotograf er det et par triks i handelen vi brukte for å blokkere lys som kan hjelpe. Du bør kunne hente disse produktene på internett fra forskjellige leverandører. Rosco-folien er den perfekte blokkeringsenheten / absorberen og lar deg blokkere vinduene og fremdeles ha dem på gløtt uten problemene knyttet til persienner / gardiner som klaffer rundt. Når det gjelder lyset som rømmer ut i rommet gjennom åpningen, må du lage en sekundær barriere av noe slag. Kanskje prøv litt sort perspex / svart tavle / eller sort trekkgrep fra byggevarer-butikken på en hengestang med hengende stil. Gaffa-teipen klistrer alt veldig godt sammen, river lett og kommer rent av. Best

https://www.bhphotovideo.com/c/product/44690-REG/Rosco_RS100113_Matte_Black_Cinefoil.html

https: // www.bhphotovideo.com/c/product/44690-REG/Rosco_RS100113_Matte_Black_Cinefoil.html

Coder-guy
2015-10-20 21:46:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan få en svart vinterhatt som denne, og trekke den ned over øynene.

Er det den samme ideen som svaret lagt ut av @djsmiley2k? Jeg kan ikke si om de begge er hatter.
@Minnow Hattene er litt forskjellige, men ja, det ser ut til at de kan være de samme.
Jeg har brukt denne teknikken i en klype, men den var ikke veldig tilfredsstillende. Hver gang jeg rullet over, flyttet hatten seg litt opp, til den kom rett av. Det er heller ikke veldig hyggelig i varmt vær.
visual direction
2017-05-16 04:14:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

http://www.filmtools.com/duv54rolx50y.html

Duvetyne, er rimelig billig og kan også tilby en annen nyttig alternativ måte å blokkere lys fra vinduene, det er et tungt stoff.

Demisemihemidemisemiquaver
2015-10-21 01:10:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan sove i kjelleren din (hvis du har en). De fleste kjellere har et lite spaltevindu som vil tillate en liten mengde naturlig lys inn (hvis ingen i det hele tatt), og du kan flytte en liten madrass der inne for bruk i løpet av dagen.

Dessverre er det ingen kjeller, men takk.
Skam. Et annet alternativ er å bare sove et sted hvor vinduene har skodder, eller det bare ikke er noen, noe som vil eliminere problemet helt.
Ja, men jeg vil ikke gjøre rommet mørkere - bare skjerm øynene mine mot lyset.
Neinstein
2017-06-04 02:34:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vet ikke om dette gjør meg rar eller hvor behagelig du vil finne det, men jeg brukte de siste 3-4 årene på å sove med høyre arm som dekket øynene mine . Det er ganske behagelig IMO, og blokkerer 100% av lysene (selv om jeg ikke utviklet denne vanen bevisst). Fungerer til og med på stranden ved middagstid, og bærbar mer enn noe annet.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...