Spørsmål:
Hvordan kan jeg enkelt åpne plastfilmpakker?
Alex
2015-03-19 15:49:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I motsetning til dette spørsmålet ber jeg ikke om en måte å åpne tykk clamshell-emballasje på, men om en måte å åpne tynne plastfilmemballasjer på.

Det er forskjellige variasjoner av disse pakkede plastfilmpakningene. De er for det meste på papppakker, for eksempel sigarettpakker. Følgende, en bestemt pakke jeg jevnlig sliter med.

skittles plastic film package

Det kan være vanskelig å få øye på, men stripen som skal hjelpe til med å komme av plast er på slutten av "S" på bildet. De har vanligvis en lås som hjelper til med å skrelle av plasten, som er på et bestemt sted på den stripen.

Er er det en måte å raskt få øye på låsen for å skrelle av plasten?

Mine negler er ganske korte, så det er vanskelig for meg å få låsen av. På denne spesielle pakken er jeg ikke engang i stand til å oppdage låsen, så jeg prøver bare å trekke i stripen eller i enden av den smeltede plasten på kortsiden (høyre side på bildet).

Som spørsmålstittelen antyder, leter jeg også etter en måte å åpne plastpakker uten å bruke stripe og sperre .

Jeg har prøvd å bruke en lighter . Det skaper et hull i plasten som jeg kan ta tak i for å trekke av resten av den, men gjennom smeltingen fester plasten seg til pappet, og avhengig av innholdet i pakken, kan varmen gjøre innholdet ubrukelig.

Bruk en negleklipper.
"Er det en måte å raskt få øye på låsen for å trekke av plasten?" - er den gule pilen på bildet lagt til av deg eller er den i originalpakken?
@Random832 Den kommer fra originalpakken og indikerer hvor du skal åpne ** papp **, ikke plasten. Det er dessverre ikke så enkelt.
Seks svar:
Takkat
2015-03-19 17:27:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ofte har jeg inntrykk av at disse pakkene ikke var ment å bli åpnet også. Spesielt ildfast er de plastinnpakningene rundt CD-etuier.

Med mindre vi av en eller annen grunn trenger å holde innpakningen jeg kuttet dem fra hverandre. For å gjøre dette raskt bruker jeg en kniv eller et åpent saks for å skjære langs felgene på pakken under (f.eks. Papp eller juvelveske).

enter image description here

Dette gir en spalte i innpakningen som vil gi nok plass til at fingeren min får plass under den, og jeg kan lett rive den av.

Terry
2015-03-19 16:37:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vanligvis spretter jeg plastemballasjen med noe jeg må levere. I noen tilfeller er det litt raskere og lettere.

Jeg har vanligvis en penn eller en skrutrekker som ser ut til å være perfekt for jobben.

Mooseman
2015-03-19 16:01:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Svaret på dette ligner svaret til Hvordan skille dagligvarerposer av plast? Du må øke friksjonen mellom fingrene og plasten. Sitat fra svaret mitt på det spørsmålet:

Pust på fingertuppene (ikke blåse; pust. Som å puste i et kaldt vindu for å tåke det opp.) Før du bruker dem til å trekke i plastposen. Fukting av fingertuppene litt gir større friksjon og dermed en større sjanse for suksess.

Etter å ha gjort det, klem på boksen og trekk. Innpakningen skal brytes rett av.

Noen ganger, i hver ende av esken, er det en brettet plastklaff i hver smale ende. Du kan ofte dra i noen av disse for å åpne plasten.

Bamboo
2015-03-19 19:07:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du trenger en skarp gjenstand - jeg bruker alt jeg har, ganske ofte en metallspikerfil eller en nøkkel hvis jeg er ute. Med en nøkkel må du slags skrape inn i plasten for å rive den, og deretter få fingrene inn for å trekke den av.

Innendørs bruker jeg en skarp, spiss kniv til å punktere plasten (bruk den på skrå, du prøver å skyve kniven inn i plasten i stedet for å punktere beholderen).

Min visjon er ikke hva den var, og det er ikke noe mer frustrerende enn å endelig finne trekkfanen og få den av før den har gjort jobben, så jeg gidder ikke, ut kommer en kniv.

BrettFromLA
2015-03-19 22:27:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Takkat foreslo alle skarpe eller spisse gjenstander som er i nærheten, og jeg er enig. Jeg vil bare legge til et tips til.

Ofte brettes plasten over seg selv og forsegles, vanligvis på en diagonal som en gaveinnpakket gave. Det er lettere å stikke &-tåre langs kantene på brettene i stedet for midt på et ark.

enter image description here

Dette fungerer vanligvis bra med større pakker (som den på bildet ditt), men med mindre pakker (som den som er avbildet i spørsmålet mitt), synes jeg dette er ekstremt vanskelig. Kanten er heller ikke alltid så løs som på bildet ditt. Jeg mislykkes da på grunn av de korte neglene mine.
Du har rett, pakken på bildet ditt er for liten til dette. Og foldene er ikke tilgjengelige eller nyttige på alle pakker. Så dette svaret gjelder ikke din spesifikke situasjon (med Skittles), men kan være nyttig i andre tilfeller.
Random832
2015-03-20 02:47:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruker alltid nøklene mine til noe slikt - spesielt en nøkkel (foreldrenes husnøkkel) fungerer mye bedre enn de andre, så prøv forskjellige nøkler hvis den første ikke ser ut til å få en god "bite" i plasten.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...