Spørsmål:
Hvordan kan jeg tørke håret raskere?
The Idiot Gamer
2014-12-13 22:42:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er veldig irriterende å ha håret dryppende på klærne mine etter å ha dusjet. Fordi jeg ikke vil ha håret vått, trenger jeg en raskere måte å tørke håret på.

Jeg har allerede prøvd

 • Fønningstørking
 • Rister på hodet over dusjen
 • Rør raskt håndkleet på håret mitt

Disse metodene ser ut til å være trege.

Håret mitt er rett, og hvert stykke er omtrent 1 tomme.

Hvor tørr snakker du om? Omtrent hvor lang tid går for sakte? Jeg har omtrent samme hårlengde, og tørking med håndkleet fungerer bra og er ganske raskt, tørker vanligvis nok for min smak på omtrent tretti sekunder.
Prøver du å vri håret ut?
Med en tomme hår forstår jeg ikke hvordan du ikke får det tørt til det ikke drypper. Ta et tørt håndkle, bruk det kraftig på hodet, ferdig. Og tørk deg alltid fra toppen og ned.
Fire svar:
nicael
2014-12-14 03:34:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har ganske langt hår, og det er det som fungerer minst 847% for meg:

Før du tørker håret, tørker du av hodet med noe håndkle (personlig liker jeg ikke det når det drypper vann fra håret mitt), senk hodet slik at alt håret faller ned:

enter image description here

kanskje det er ikke veldig vakkert, men frihånden min!

Så hvis du har (jeg håper du gjør det) en sirkulær kam, som denne

enter image description here

kilde

Spol håret opp med det mens du vifter, starter fra røttene. Hvis du ikke har en slik kam, bruk den vanlige, men rundskrivet er mer effektivt.

Også, hvis det er noen med meg, og jeg bruker offentlige fans, og det er nesten ingen mennesker, Jeg ber noen om å bruke en annen fan (mens jeg bruker den første) :)

Pobrecita
2014-12-14 00:57:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette kan hjelpe:

 • Pensle håret ut og gi det mer overflateareal ved å børste. Tørk deretter med et håndkle eller tørketrommel.

 • Fest et håndkle rundt hodet eller skuldrene. Rist også håret av mens du er i dusjen.

 • Ta håret og pakk det rundt håndkleet og vri det tørt. Dette fungerer kanskje ikke for kortere hår så bra, men jeg vet at det fungerer for langt hår.

 • Gni hodet kraftig med håndkleet mens du vekselvis gni sidelengs og sirkulære bevegelser, dette er bra for kort hår, og dette gjør også at håret ser mykt ut.

 • Hvis du setter en dedikert hette på hodet, sørger du for at det ikke kommer vann på deg og håret blir tørt. Også, dusjhetter er vanntette hetter som hindrer at håret blir vått.

Å bruke flere av disse taktikkene samtidig øker effektiviteten.

Good House Keeping:

Bytt til en keramisk børste med rund tønne. Den leder varme og vil varme opp under den varme luftstrømmen til tørketrommelen din, noe som reduserer utblåsingstiden, sier Sean Jahanbigloo, medeier av Juan Juan Salon i Los Angeles. "Disse børstene har vanligvis færre børster enn de som er laget av villsvinhår (ofte brukt til utblåsning), noe som gir mer luftstrøm." Prøv Goody Blow Dry Protect Brush ($ 9,50, Walmart).

 • Bruk en bedre hårføner.

 • Bruk hårpleieproduktet ditt på hodet etter å ha gjort en børste. Og prøv deretter å tørke med håndkleet eller tørketrommelen.


Tilleggsinformasjon

Hvordan lufttørke tykt hår

Hvordan tørke håret raskere uten en tørketrommel

Phlume
2014-12-13 23:45:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er problemet å tørke håret raskere, eller omgå vannet som drypper på klærne dine?

Jeg legger enkelt et håndkle over skuldrene for å unngå den våte skjortesituasjonen, og tørker deretter håret etter behov derfra. Det fremskynder ikke tørkeprosessen, men det eliminerer problemet med våte skuldre.

Du tok på deg en skjorte før du tørker håret?
Jeg gjør ikke ... OP ser ut til å være i deres spørsmål. Min erfaring er våte skuldre, men metoden min vil også løse våte klær.
Arazio
2016-01-27 18:59:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er ingen magisk hårføner ennå, så du må holde deg til håndkleet / tørketrommelen, men implementering av følgende trinn vil garantere at du tørker håret raskere.

 1. Bruk alltid balsam etter at du har sjamponert, dette forsegler litt fuktighet i håret ditt som hjelper deg med å holde det sunt. Balsam vil også låse porene i håret ditt og forhindre unødvendig vannabsorpsjon, noe som gjør oppgaven med å tørke mye raskere og enklere.

 2. Når du har vasket håret, mens du fortsatt i dusjen / badekaret, gi hodet en rask risting slik at det ikke er noen uønsket 'drypp', og velg hodet opp ned og kjør fingrene gjennom det slik at håret er delt inn i separate seksjoner og vri hver del, vrir ut ytterligere overflødig vann.

Ved å bare ta tak i et håndkle og tørke håret uten å utføre trinn 1 og 2, vil ikke håndkleet ditt være helt effektivt (for lengre hår). Når en viss fuktighetsgrad er absorbert av håndkleet, kan det være lite å finne en tørr flekk, og den nåværende fuktigheten på håndkleet tillater ikke at mer absorberes. Når du har utført 1 og 2, tørk håndkleet med ender av fingertuppene i en roterende bevegelse, og del håret så mye som mulig.

 1. Føn håret en gang om gangen, og begynner med roten. Mens føntørking beveger du fingrene gjennom håret ditt og ryser håret hele tiden, når du deler håret opp, blir det raskere å tørke. Hvis du foretrekker å bruke en børste, kan du bruke en bred tann slik at den er lett nok til å løpe gjennom hele tiden. Jeg vil også anbefale føntørking med et raskt tørt produkt, dvs. KMS California Free Shape Quick Blow Dry.

Produktanbefalinger: Mikrofiberhåndkle og mikrofiberbørsteDenne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...