Spørsmål:
Hva er den beste måten å åpne clamshell-emballasje på?
JSW189
2014-12-10 00:51:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hva er den beste måten å åpne tykk clamshell-emballasje på, slik:

clamshell packaging

Jeg pleier å bruk saks, men det er vanskelig når plasten er spesielt tykk eller gjenstanden er merkelig formet.

Tre svar:
nicael
2014-12-10 01:03:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedia har en fin løsning:

Husholdning saks eller en verktøykniv brukes noen ganger til åpne vanskelig emballasje.

Tinnklipp er effektive for tøff plast; den høyere mekaniske fordelen med sammensatte metallklipp gjør det mulig å skjære opp slike pakker selv med lite håndstyrke. Disse pakkene kan også åpnes med en vanlig husholdning dåseåpner .

Use a can opener to open blister packs and avoid cutting yourself

I følge [Inventor Spot-artikkelen] (http://inventorspot.com/articles/top-10-pinterest-time-wasting-tips), fungerer ikke boksåpner.
Phlume
2014-12-10 01:09:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har funnet det enklest å kjøre en barberhøvelkniv / verktøykniv langs to tilstøtende sider, og unngå den forseglede kanten. Plasten er veldig hard og holdbar der tetningen er, men den er relativt tynn hvis du beveger deg litt fra tetningen. Skjæring langs to tilstøtende sider i en "L" formasjon gir lettere tilgang til produktet, og bidrar til å unngå å bli kuttet av plastens kant.

user4507
2015-03-15 17:30:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du leter sannsynligvis ikke nødvendigvis etter den "beste" måten å åpne den på, men en som vil fungere når du er midt i blinken, du har nettopp kjøpt en vare fra en butikk, og av åpenbare grunner ikke ikke ha saks med deg.

Sjansen er stor for at du ikke bryr deg om pappemballasjen eller bildene (og vil lufte frustrasjonen din over et dårlig design). Hvis du er ute og reiser, er det en ting du sannsynligvis alltid har med deg en husnøkkel (hvis du bruker en av de firkantede, har du lykke til).

  1. På den flateste, bredeste delen av overflaten (dobbeltsjekk at det ikke er noen kabler eller nyttige deler under eller skjult av papp - føl det fysisk), legg det 'skarpe' punktet på nøkkelen og kutt opp og ned (helst i senter som en linje). Du må gjenta denne prosessen ettersom en nøkkel er ganske stump - men det betyr at du vil unngå alvorlige kutt.

  2. Når du får en linje inn (jo bredere er åpen linje, jo lettere blir dette), plasser enten hånden eller fingrene som om du ville trekke fra hverandre to gardiner. Bruk brute force og trekk fra hverandre i motsatt retning. Det som vil skje er at linjen vil splitte ytterligere og tillate deg å orme ut varen og innholdet.

Dette kan virke ineffektivt, men å kutte et spor og trekke fra hverandre er noen ganger faktisk enklere enn saks, og det er et pent triks hvis du er i et avsidesliggende område.

(Hvis du ikke har en så formet nøkkel, kan det være verdt å få en.)

Jeg brukte en lignende tilnærming, men uten at en nøkkel kom inn i en pakke som inneholder øretelefoner på et fly nylig. Tok omtrent 20 minutter med frustrert nysgjerrighet.
nøkkelen fungerte fantastisk, i stedet for å prøve med en ikke så spiss ende, brukte jeg mer skarpe nøkkel tenner, etter 4-5 linjer i samme vei begynte det å dele plast. Hvil er historie


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...